Vil du tilbyde synstræning til dine kunder?

Puslespil med manglende brik, sort baggrund hvide brikker

TrainYourEyes er et total synstræningskoncept for optometrister og øjenlæger. Med det i hånden kan kunderne tilbydes et professionelt og gennemarbejdet koncept. Der arbejdes løbende på at bruge forskningsbaserede test- og træningsmetoder. 

 

Ved at blive en del af TrainYourEyes bliver der adgang til de forskellige services målrettet mod  at hjælpe kunderne af med deres samsynsproblemer. 

Træningssystem

I vores træningsprogrammer har vi valgt at arbejde med 43 forskellige øvelser, dækkende over koordinations-, balance- og samsynsøvelser. Ca. 1/3 foregår på skærmen. Hver patient får designet sit eget personlige træningsprogram, som de har adgang til via Internettet.

Support til de enkelte kunder​

Alle tilknyttede professionelle kan frit ringe og maile til TYE som bistår med rådgivning både i brugen af TYE og mere praktiske problemstillinger omkring patienter.

Produkter til synstræning​

Vi er forhandlere for blandt andet Bernell, Optomatters, VTE-produkter samt dem vi selv får produceret. Bestil vores katalog ved at udfylde “kontakt”-formularen eller send en email direkte til info@TrainYourEyes.com. 

Kurser i synstræning​

 

TrainYourEyes afholder forskellige kurser og seminar. Det omhandler de helt korte 30-60 minutters inspirationsmøder med fokus på seneste forskningsresultater til de store 3-dages kurser om samsynstræning. 

Vil du vide mere, så kontakt os